Unirea Spa Iasi - masaje, piscina, fitness, sauna, terapiiUnirea Spa Iasi - masaje, piscina, fitness, sauna, terapii
Răsfață-ți simțurile la
Centrul de Terapii Unirea SPA
Tratament Facial cu Concentrat de Propolis
75 min | 249 lei
Tratament facial complet pe bază de produse Pevonia Botanica, adresat în special tenurilor sensibile.
Terapie cu oxigen hiperbaric de puritate medicală
45 min | 250 lei
Oxigen de puritate 98% pătrunde la nivel celular activând sinteza de colagen și elastină, ceea ce determină un lifting imediat al pielii. De asemenea, are puternic efect antirid. Reduce cearcănele, reduce acneea prin distrugerea bacteriilor anaerobe care o cauzează, luptă împotriva cuperozei și sensibilității pielii prin crearea de noi capilare sanguine la nivelul pielii.
Microdermabraziunea cu diamante
30 min | 100 lei
Tratament pentru o piele perfectă, uniformă și luminoasă care exfoliază în profunzime, corectează ridurile de expresie, elimină petele pigmentare, atenuează vizibil porii dilatați, redă prospețimea și vitalitatea pielii!
SpaTeen Strawberry Hydraboost
60 min | 169 lei
Recomandat tenului tânăr, tratamentul este bogat în vitamina C și A, extractul de căpșuni nu acționează doar ca un antioxidant, totodată conferă formulei aromă naturală de fructe. Un amestec de ingrediente ayurvedice acționează pentru netezirea și reîntregirea pielii în timp ce oferă un efect răcoritor, vindecător și de fixare a hidratării. Fiind un tratament cu adevărat excepțional, oferă o hidratare și o strălucire de neegalat.
Tratament facial "Frumusețe Instant"
50 min | 129 lei
Un tratament facial de reîmprospătare, ideal pentru cei care nu au prea mult timp la dispoziție pentru un tratament complet. Include demachierea și tonifierea tenului, exfoliere enzimatică pentru redarea luminozității, urmată de un masaj tonifiant al feței, gâtului și decolteului, precum și de aplicarea unei măști hidratante. Nu conține extracții.
Masaj facial hidratant
25 min | 89 lei
O revitalizare și hidratare rapidă a tenului care conține demachiere, tonifiere și masajul feței și decolteului.
Tratament Facial Esențial
75 min | 199 lei
Îngrijire completă pentru tenul tău! Demachiere, tonfiere, exfoliere, curățarea porilor, masajul feței, gâtului și decolteului, aplicare de mască și cremă hidratantă la final. Adaptat nevoilor specifice tenului tău!
Tratament facial purifiant pentru bărbați
60 min | 199 lei
Dedicat bărbaților, acest tratament purifiant previne deshidratarea și iritațiile după bărbierit, curăță în profunzime și conferă elasticitate pielii.
Tratament Facial Hidratare Intensă
75 min | 249 lei
Ideal pentru toate tipurile de ten, acest tratament conferă hidratare maximă, vindecare și calmare. Ingrediente precum propolisul, lavanda, acidul hialuronic și uleiul esențial de vetiver acționează sinergic pentru a reda tinerețea tenului.
Tratament facial cu vitamina C
75 min | 249 lei
Cu un puternic efect antioxidant, acest tratament pe bază de vitamina C contribuie la creșterea sintezei de colagen și elastină la nivelul pielii. Regenerează, repară, combate îmbătrânirea și conferă luminozitate instant!
Tratament facial antiaging pe bază de retinol
75 min | 299 lei
Acest tratament exfoliază profund și stimulează producția de colagen și elastină. Masca pe baza de retinol, vitamina A, vitamina E, untul de shea și acidul hialuronic vor oferi tenului un aspect luminos și întinerit. Recomandat persoanelor peste 30 de ani, cu excepția tenurilor acneice și sensibile.
Din partea noastră
  • Prosop
  • Acces vestiar
  • Acces duș
Doar pentru clienţii de la Centrul de terapii:
  • Halat
  • Lenjerie
  • Papuci
Unirea Spa Iasi - masaje, piscina, fitness, sauna, terapii
Cumpără online
Gift Card
Uneori, cel mai frumos cadou pe care i-l poți oferi cuiva nu este un lucru, ci o experiență. Arată-i aprecierea unei persoane dragi și oferă-i răsfățare la spa bine meritată.
Unirea Spa Iasi - masaje, piscina, fitness, sauna, terapii
CUMPĂRĂ ONLINE
Abonamente terapii
Nu trebuie să lași stresul de zi cu zi să se răsfrângă asupra ta. Tocmai pentru a-ți oferi relaxarea de care ai nevoie, am pregătit pentru tine abonamente cu terapii vindecătoare. Alege acum pachetul perfect pentru a-ți reda starea de bine.
Unirea Spa Iasi - masaje, piscina, fitness, sauna, terapii
CUMPĂRĂ ONLINE